Bentley Replica – Draag je favoriete auto aan je mouw

Breitling Bentley Flying B Replica

Breitling-horloges hebben een lijn uitgebracht ter ere van Bentley-auto’s. Bentley-auto’s staan ​​bekend als een statussymbool en zijn eigendom van de welgestelden en discriminerende. Ik denk dat ik de naam voor het eerst hoorde in het tabloidnieuws nadat een populaire muzikant een Bentley-auto had gekocht voor zijn vriendin. Dit zijn auto’s die eigendom zijn van mensen die bekend staan ​​als doeners en makers. Ik heb de afgelopen jaren auto’s gezien die bijna namaak zijn van Bentleys. Misschien wel het meest definitieve kenmerk is de kenmerkende grill. Deze auto’s zijn in het leven geroepen door de familie Mulliner, die ooit zadels en rijtuigen produceerde.

Fancy auto’s vragen om mooie horloges. Dit is een herenlijn, beschreven op de Breitling-site als zijnde voor ‘Gents’. Statusrijker dan dat wordt het gewoon niet! En net zoals sommige auto’s het ontwerp van Bentley imiteren, zijn er replica horloges van Breitling. Ook jij kunt een Gentenaar zijn.

De horloges zijn geladen met stijl. Mijn oog viel voor het eerst op de zilveren Bentley Motors T. Deze is te koop voor $7000. Het heeft een 30 seconden chronograaf en is een van de meer betaalbare horloges die worden aangeboden. Horloges die een Breitling Bentley Replica zijn, zijn natuurlijk allemaal betaalbaar.

Mijn favoriet is de Bentley Flying B. Hij wordt verkocht voor meer dan $ 130.000. Voor deze sterk gegradueerde prijs krijg je een horloge van witgoud met diamanten. Het moet persoonlijk verbluffend zijn. Als ik het kon betalen, zou ik deze prijs graag betalen.

Replica-horloges bootsen de originele horloges na en verkopen tegen veel meer betaalbare prijzen. Er is vraag naar, met hun ontwerpen hetzelfde als de originelen en de materialen die zijn geselecteerd om het origineel zoveel mogelijk na te bootsen. Koop uw Bentley replica zorgvuldig, want niet alle replica’s zijn van dezelfde kwaliteit.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *