Code 11.59 by Audemars Piguet Ultra-Complication Universelle (RD#4) Goedkope Replica Horloges

Dit Audemars Piguet RD#4 replica horloges is een eerbetoon aan de Manufacture’s erfenis van hoge complicaties, terwijl het ook ergonomie en hedendaags gebruik in gedachten houdt om ongekend comfort en eenvoud van gebruik te bieden. Deze nieuwe creatie hergroepeert de Manufacture’s horologische savoir-faire in een enkele beweging, de zelfopwindende Calibre 1000, die meer dan 1.100 componenten telt. Dit baanbrekende mechanisme, een staaltje van techniek en verfijnde horlogetraditie, bevat 40 functies, waaronder 23 complicaties, waaronder een Grande Sonnerie Supersonnerie, een minutenrepetitor, een eeuwigdurende kalender, een split-seconds flyback chronograaf en een vliegende tourbillon.

Replica Code 11.59 By Audemars Piguet
Code 11.59 by Audemars Piguet Ultra-Complication Universelle (RD#4) © Audemars Piguet replica

De teams gingen verder dan de traditionele constructienormen en vervaagden de grens tussen uurwerk en kast door ergonomische correctors en kroonkurken te ontwikkelen waarmee gebruikers de verschillende functies van het replica horloge met gemak kunnen activeren. Ze hebben ook opgenomen en voortgebouwd op de drie recente R&D innovaties van de Manufacture – de Supersonnerie technologie onthuld in 2015 (RD#1), de ultradunne eeuwigdurende kalender uurwerk gelanceerd in 2018 (RD#2) en de oscillator met verhoogde amplitude in première gegaan op de twee Royal Oak Selfwinding Flying Tourbillon Extra-Thin (RD#3) goedkope nep horloges uitgebracht in 2022.

Ingenieurs, ontwerpers, horlogemakers en ambachtslieden werkten meer dan zeven jaar hand in hand om dit RD#4 uurwerk tot leven te brengen, waarbij ze hun vaardigheden voortdurend uitbreidden om de grenzen van het Haute Horlogerie vakmanschap naar nieuwe hoogten te verleggen.

Audemars Piguet replica is vereerd en nederig om opnieuw te worden erkend door de Grand Prix d’Horlogerie de Genève en wil graag de organisatoren en alle juryleden bedanken voor hun tijd, passie en aandacht voor detail dat deze industrie zo laat stralen.

Replica Code 11.59 By Audemars Piguet
Code 11.59 by Audemars Piguet Ultra-Complication Universelle (RD#4) © nep Audemars Piguet