Koop Hublot Spirit of Big Bang Ceramic Carbon Beige Camo Replica Horloge

Ongegeneerd brutaal en brutaal is de naam van het spel bij Hublot, en dat ethos wordt luid en duidelijk voortgezet met de nieuwe release: het Hublot Spirit of Big Bang Ceramic Carbon Beige Camo replica horloge. Volgens Hublot is het namaakhorloge ontworpen om “de essentie van het Amerikaanse erfgoed en de ruige schoonheid van het Amerikaanse woestijnlandschap te vangen”, wat zich in het metaal vertaalt in aardetinten, zwart en natuurlijk camouflage.

De goedkope Spirit of the Big Bang replica wordt gekenmerkt door tonneau-vormige kasten en deze chronograaf heeft een 42mm kast die 14,1mm dik is. In ware Hublot vorm, zijn er tal van verschillende materialen die deel uitmaken van de bouw van de goedkope replica horloge. Zo is de kast gemaakt van microgestraald zwart keramiek, terwijl de bezel is gemaakt van mat beige gematteerd carbon. De opwindkroon en chronograaf pushers zijn gemaakt van satijn afwerking zwart titanium, gehuld in zwart rubber.

De ster van dit limited-edition Hublot replica horloge is echter het camouflagepatroon dat zich verspreidt over de lunette, de band en het uurwerk, dat zichtbaar is dankzij de geskeletonneerde wijzerplaat. Een nadere blik op de skelet wijzerplaat en het uurwerk onthult een datumvenster op 4:30, een chronograaf minuten teller op 3 uur, en een chronograaf uren teller op 6 uur. De subdial voor de lopende seconden bevindt zich op 9 uur, terwijl het midden van de wijzerplaat is voorzien van geskeletonneerde uur- en minutenwijzers. De centrale chronograafwijzer heeft de kenmerkende “H” voor Hublot tegengewicht, tegenover de geskeletonneerde punt.

Verantwoordelijk voor de werking van het horloge is het Caliber HUB4700 skelet chronograaf zelfoprollend uurwerk, dat werkt met 36.000 omwentelingen per uur en 50 uur gangreserve levert. Het replica horloge is waterdicht tot 100 meter en wordt geleverd met twee banden. De eerste is een gestructureerde rubberen band versierd met dezelfde zwarte, grijze en beige camouflage motief doorspekt met het nep horloge. Deze is voorzien van een microgestraalde gesp van zwart keramiek en zwart titanium. De tweede is een meer ingetogen zwarte klittenband stoffen band, voorzien van een zwarte keramische gesp.

 

Gerelateerde berichten