Hublot Classic Fusion Essential Grey Hoge Kwaliteit Replica Horloge

Hublot brengt zijn iconische Essential Grey collectie opnieuw uit. Het is een van de populairste jaargangen van de Manufacture dankzij de exclusiviteit: één model, één kleur, één keer per jaar, verkocht via één kanaal.

Meer dan een evenement is de komst van de Essential Grey het jaar van Hublot gaan definiëren. Verzamelaars van luxe replica’s kijken reikhalzend uit naar dit moment – vooral degenen die erin slagen om alle opeenvolgende jaargangen in handen te krijgen, die samen een complete set vormen. Deze verzamelaars zijn zeldzaam, maar sommigen slaagden erin om eerst de Big Bang Unico Essential Grey te bemachtigen, gevolgd door de Spirit of Big Bang Essential Grey, en ze kijken er nu naar uit om de hattrick compleet te maken met de nieuwe luxe replica Hublot Classic Fusion Essential Grey!

Replica Hublot Classic Fusion Essential Grey
Classic Fusion Essential Grey © Hublot Replica

Dit jaar was de keuze voor het model Classic Fusion geen toeval. Naast de meest baanbrekende creaties, benadrukt Hublot graag het belang van de basismodellen. Dit heeft onlangs geleid tot de verschijning van ingetogen, gestroomlijnde ‘Time Only’ versies van de Big Bang. Essential Grey maakt deel uit van dezelfde dynamiek: Een herinnering dat Hublot, buiten de wereld van ongebreidelde creativiteit, eerst en vooral een toonaangevende fabrikant van replica’s is, de maker van talloze ontwerpen die al meer dan 30 jaar toonaangevend zijn in de horlogerie. Iconische, tijdloze nep horloges die, zelfs zonder felle kleuren en complicaties, monumenten van design en elegantie blijven.

Dit is wat de twee Hublot Classic Fusion replica horloges in de 2024 Essential Grey vintage definieert. Beide hebben 100% titanium kasten en lunetten, de eerste meet 42 mm, de tweede 45 mm. Beide hebben alle kenmerken van een echte Classic Fusion: geïntegreerde armband, satijn afwerking bezel met 6 functionele schroeven met H-vormige kop, exclusieve getextureerde rubberen band, en sunray afgewerkte wijzerplaat met drie centrale handen aangevuld met een discrete datumvenster.

Replica Hublot Classic Fusion Essential Grey
Classic Fusion Essential Grey © Hublot Nep

De meest veeleisende klanten zullen een subtiliteit waarderen die zij misschien wel als enige zien: Omdat de diameters van de twee modellen 3 mm verschillen (42 mm en 45 mm), heeft Hublot replica ervoor gezorgd dat ze zijn uitgerust met een kaliber dat is aangepast aan elk volume (10,4 mm hoog voor de eerste, 10,95 voor de tweede). Dit raffinement weerspiegelt de extreme aandacht voor detail die verzamelaars van horloges zo na aan het hart ligt.

De 42 mm swiss replica Classic Fusion Essential Grey slaat op het ritme van het HUB1110 kaliber, dat slechts 3,61 mm dik is, terwijl zijn 45 mm grote broer wordt aangedreven door het HUB1112 uurwerk, dat 4,26 mm meet. Deze “op maat gemaakte” keuze toont respect voor het ontwerp en de techniek, die de vormen en functies die specifiek zijn voor elke kast perfect combineert. Maar eerlijkheidshalve biedt elk stuk hetzelfde niveau van mechanische uitmuntendheid, met een gegarandeerde gangreserve van 42 uur.