Luxe Replica Omega Constellation voor hem en LadyMatic voor haar

Het aftellen naar de Baselworld-horlogebeurs in de lente van 2013 is begonnen, en Omega is een van de eerste merken die informatie en foto’s vrijgeeft over een aantal van zijn nieuwe aanbiedingen voor 2013. Voor de mannen is er de Constellation Sedna replica, waarvan de kast is gemaakt van een all- nieuwe legering genaamd Sedna goud; voor de dames zijn er een aantal opvallende nieuwe wijzerplaatopties in de LadyMatic collectie.
De replica Omega Constellation Sedna is het eerste horloge met een kast gemaakt van 18k Sedna-goud, een legering die volledig in eigen huis is ontwikkeld door de Swatch Group en die goud, koper en palladium combineert voor, zegt Omega, een ongewoon langdurige roodachtige tint. (Omega, dat deel uitmaakt van de Swatch Group, was ook het eerste horlogemerk dat een ander nieuw materiaal gebruikte, het zogenaamde LiquidMetal, dat nu door andere merken in de groep wordt gebruikt.) De legering vereist een minimum goudgehalte van 75 procent, samen met een precieze portie koper, om de levendige rode kleur te creëren, terwijl het palladium de glans van het materiaal versterkt en het langer houdbaar maakt. “Sedna” is de naam van een trans-Neptuniaans object – d.w.z. een lichaam in de ruimte dat op een grotere gemiddelde afstand om onze zon draait dan de planeet Neptunus – waarvan het oppervlak is beschreven als een van de roodste in het zonnestelsel.

De indexen, wijzers en sluiting van het imitatie horloge zijn ook gemaakt van Sedna-goud en de bezel heeft een geborstelde afwerking en gegraveerde ton-sur-ton Romeinse cijfers. De zilverkleurige “pie-pan” wijzerplaat doet denken aan die van de allereerste Omega Constellation, gelanceerd in 1952. Het uurwerk in de kast, Omega’s coaxiale Calibre 8501, met zijn silicium balansveer, is zichtbaar door de transparante saffier achterkant van de kast. Het luxe replica horloge, dat wordt geleverd met een bruine leren band, is gelimiteerd tot 1.952 stuks, als eerbetoon aan het jaar van de release van het origineel.

 

Omega’s Sedna-goud is een legering van drie elementen (l-r:) goud, koper en palladium.

Omega introduceerde in 2010 haar LadyMatic-collectie imitatie horloges voor dames met interne mechanische uurwerken. Dit jaar wordt de lijn uitgebreid met vier nieuwe wijzerplaten: grijs grijs, blauw parelmoer, paars en roze -parel. Net als hun voorgangers worden de nieuwe LadyMatics aangedreven door Omega’s automatische Calibre 8520, speciaal ontwikkeld voor de damesmodellen van het merk, die COSC-gecertificeerd is als chronometer. De roestvrijstalen kasten hebben een diameter van 34 mm met witte, zwarte of roze keramische elementen, aangeboden op een satijngeborstelde leren band of een gepolijste stalen armband. De wijzerplaten hebben een decoratief “SuperNova”-patroon en zijn versierd met 11 met diamanten bezette indexen in gefacetteerde witgouden houders. De kronen worden geaccentueerd door een “briljante Omega-geslepen” diamant en de bezels zijn van effen, gepolijst roestvrij staal of bedekt met diamanten in een sneeuwpatroon. De prijzen van alle nieuwe luxe imitatie horloges moeten nog worden bepaald.

Replica Omega Ladymatic Roze Wijzerplaat

Replica Omega Ladymatic Paarse Wijzerplaat

Replica Omega Ladymatic Blauwe Wijzerplaat

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *