Omega Replica 007 Horloge Rapport

Replica Omega Seamaster Planet Ocean
Replica Omega Seamaster Planet Ocean

Hallo allemaal! Ik besloot me in deze nieuwste toevoeging van mijn blog te concentreren op een Omega-horloge. Ik besloot uiteindelijk te schrijven over Omega’s Seamaster Planet Ocean uurwerk. Oh, en de man op de foto bovenaan is trouwens James Bond (voor het geval je opheldering nodig hebt). Daniel Craig, de ster van Casino Royale, droeg de Omega Seamaster Planet Ocean toen hij opnieuw de rol van James Bond speelde in Quantum of Solace.
James Bond werd afgebeeld met blauwe wijzerplaat Omega-horloges sinds 1995, maar Quantum of Solace beeldde hem af met een Omega-horloge met zwarte wijzerplaat. Met andere woorden, het horloge waar ik nu over schrijf.
Het horloge heeft een caliber Omega 2500 uurwerk. Het uurwerk is zelfopwindend en heeft een coaxiale echappementbeweging met een gerhodineerde afwerking. De kast heeft een diameter van 42 mm en is gemaakt van staal. De waterdichtheid is 600 meter en de gangreserve duurt maar liefst 48 uur. Dit uurwerk heeft ook tal van unieke kenmerken, zoals een dagteller op 3 uur, een helium-ontsnappingsventiel (voor mensen die duiken), een schroefkroon en nog veel meer!
Als u van plan bent een Omega-horloge of een replica Omega horloge te kopen, waarom koopt u dan niet een James Bond die het goed zou vinden, toch? Wie weet? Je kunt hierdoor misschien een “Bond” -meisje landen.

Omega Replica Horloge
Omega Replica Horloge

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *