Hublot Replica Oceanographic 4000 – Krachtig duikhorloge

Hublot Replica Oceanographic 4000

Ik verveel me de laatste tijd met de ontwerpen van Hublot. Begrijp me niet verkeerd, Hublot gebruikt een overvloed aan geweldige kleurenschema’s. De meeste van hun horloges hebben echter hetzelfde structurele ontwerp “Big Bang” of “King Power”. Hoe dan ook, ik ben het type persoon dat graag verder kijkt naar de oppervlakte en dieper graaft. Door te zijn zoals ik ben, ben ik vandaag beloond door me in staat te stellen een ander echt uniek Hublot-uurwerk te vinden.
Maak kennis met de Oceanographic 4000. Dit uurwerk is misschien wel het krachtigste duikhorloge dat ik ooit heb gezien, en ik zeg dat omdat dit horloge nog steeds kan werken op een epische diepte van 4000 meter! Mocht je een afkeer hebben van het almachtige metrieke stelsel… 4000 meter is bijna gelijk aan 2,5 mijl! Dat is langer dan 36 voetbalroosters opgesteld van eindzone tot eindzone!
Oké, de wiskundeles is voorbij. Hoe dan ook, dit horloge kostte Hublot 18 maanden om te ontwerpen en te maken. De Oceanographic 4000 kan worden gemaakt in koolstof of titanium. Andere kenmerken van deze geweldige chronograaf zijn een kast van 48 mm, een matzwarte wijzerplaat en een zelfopwindend uurwerk. Horloges als deze zijn meestal niet goedkoop. Een replica Hublot horloge valt echter binnen ieders financiële middelen en de kwaliteit is net zo indrukwekkend.

hublot oceanographic 4000 Carbon Fiber
Replica Hublot Oceanographic 4000 Koolstofvezel

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *