Als icoon van een bepaalde levensstijl, ergens tussen klassiek en casual, is het ontwerp van de Cartier Tank Américaine replica geëvolueerd. Dit is een subtiele transformatie voor een horloge met rondingen en een eigen identiteit.

Erfgenaam van de Tank Cintrée uit 1921, behoort het Tank Américaine nep horloge tot de uitgebreide familie van Tank design. Het heeft dezelfde esthetische codes, dezelfde zuiverheid van lijn en dezelfde nauwkeurigheid van proporties waardoor het de tand des tijds heeft doorstaan.

Tank Américaine Replica Horloges

Een nieuwe benadering, zowel esthetisch als ergonomisch, die de ultrageprofileerde lijnen van het Zwitserse replica horloge nieuw leven inblaast. De zuiverheid van de vorm wordt verder versterkt door de stijl van de wijzerplaat en de vlekkeloze integratie van de brancards in het verlengde van de band.

Een uitdrukking van moeiteloze chic, met een wijzerplaat die zich vormt naar de ronding van de pols, de beste kwaliteit replica Cartier Tank Américaine is gekoppeld aan de Amerikaanse cultuur, belichamen de waarden van vrijheid en stijl. Zoals alle Tanks is het tijdloos. Het is gedragen door velen in Hollywood en zal worden gewaardeerd door de komende generaties van estheten.

Uitgerust met de nieuwe Manufacture 1899 MC, een zelf opwindend mechanisch uurwerk voor slankere kasten, is het Tank Américaine horloge verkrijgbaar in volledig goud en in staal met een leren band of metalen armband, roségoud en diamanten met een leren band of wit- en roségoud met diamanten en een metalen armband. Het maakt niet uit welke versie, het goedkope replica horloge viert de casual chic geest van een continent op Amerikaanse tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *