Goedkope Breitling Endurance Pro Ironman Horloges Online

Om te beginnen kun je de felle en gedurfde kleuren op beide edities niet missen, dat levendige rood en de zwarte en gouden versie. De goedkope beste replica horloges zijn relatief groot op 44mm, maar moet extreem licht gezien de gevallen zijn gemaakt van Breitlight ®, dat is 3,3 keer lichter dan titanium en 5,8 keer lichter dan staal. Hoewel het een lichtgewicht lijkt, is het relatief harder dan staal en uitzonderlijk bestand tegen krassen, tractie en corrosie. Het onderscheidt zich ook door zijn antimagnetische en anti-allergische eigenschappen en voelt warmer aan dan metaal om de pols.

Breitling Endurance Pro Ironman Replica Horloges

Deze nieuwe Breitling Edurance Pro Ironman Zwitserse nep horloges, zowel de zwarte als de rode versie, hebben een bidirectionele draaibare lunette met ingegraveerde kompaspunten (N,S,E en W). De wijzerplaten van deze horloges zijn waterdicht tot 10 bar (100 meter) en hebben contrasterende pulsometerschalen, chronograaftellers en een IRONMAN®-logo op 6 uur.

De Super LumiNova® gecoate uur- en minutenwijzers zijn geen verrassing, want leesbaarheid is een basisvereiste. Omdat de horloges worden aangedreven door Breitling’s thermisch gecompenseerde SuperQuartzTM uurwerk (kaliber 82), zijn ze tien keer nauwkeuriger dan een conventioneel kwartshorloge.

Breitling Endurance Pro Ironman Replica Horloges

Het vurig rode Breitling Endurance Pro IRONMAN namaakhorloge wordt gepresenteerd op een rode rubberen band met een Breitlight® dubbele klittenbandsluiting met de inscriptie IRONMAN. Het zwart met gouden Breitling Endurance Pro IRONMAN Finisher horloge heeft ook een soortgelijke band in zwart, maar is beperkt tot atleten die een IRONMAN evenement hebben voltooid.

Met zo’n lichte kast zouden deze horloges heel comfortabel om de pols moeten zitten en zouden ze zelfs de trainingsroutine van een atleet niet verstoren. Op basis van de hier gepresenteerde feiten voldoen de nieuwe goedkope replica Breitling Endurance Pro Ironman horloges aan alle eisen voor Ultieme Athleisure, esthetisch aantrekkelijke functionele hulpmiddelen.

Breitling Endurance Pro Ironman Replica Horloges

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *