Chopard L.U.C XPS Azur Imitatie Horloge

De Chopard L.U.C XPS-serie imitatiehorloges vertegenwoordigt een gereserveerde en eenvoudige elegantie binnen de Haute Horology-collectie van het merk. Chopard werkte in 1998 samen met het filmfestival van Cannes – sindsdien is Chopard een vaste waarde geworden op de rode loper van het filmfestival. Dat is waar het Chopard L.U.C XPS Azur replica horloge in het spel komt. Dit is een elegant replicahorloge voor een prachtige omgeving, bedoeld om de camera’s te vangen en het gevoel van de Middellandse Zee op te wekken. Chopard creëerde het horloge om te worden gedragen op de rode loper, waar de mannen net zo geïnteresseerd zijn om op te vallen als de vrouwen die Chopard-sieraden dragen. De Chopard L.U.C XPS Azur-replica wordt uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 10 stuks, allemaal gemaakt van ethisch verantwoord 18k witgoud.

Chopard LUC XPS Azur Replica Horloge

Dit is een prachtig imitatie uurwerk, en hoewel ik het verhaal van een azuurblauwe wijzerplaat die verwijst naar de Middellandse Zee een beetje moeilijk te accepteren vind, kan niemand ontkennen dat Chopard hier een looker heeft gecreëerd. De XPS-lijn is van oudsher eenvoudigere stukken in de L.U.C-lijn, die is gereserveerd voor de duurdere en meer gecompliceerde stukken van Chopard. Over de roestvrijstalen versie en de Officer Watch lees je hier. Chopard heeft dit replica-horloge goed uitgevoerd: de blauwe wijzerplaat is uitzonderlijk uitgevoerd met een getextureerde hand-guilloché die uitstraalt van de merknaam. Dit is een sub-seconden horloge met een verzonken sub-wijzerplaat die mooi op 6 uur zit en een datumvenster dat dat kruist. De datum is mooi uitgebalanceerd op de wijzerplaat, waardoor het gemakkelijk is om de toegevoegde functionaliteit te waarderen. De uurindexen zijn rechthoekig en gerhodineerd.

Chopard LUC XPS Azur Replica Horloge

Het uurwerk is bijna net zo mooi om naar te kijken als de wijzerplaat. De L.U.C 96.01-L heeft een 22-karaats gouden microrotor en Chopard’s Twin Technology dual-barrel gangreserve, wat hem een bedrijfstijd van ten minste 65 uur geeft. Chopard is handig in het communiceren van zijn aandacht voor detail met bewegingsafwerkingen. Côtes de Genève siert de bruggen van de bewegingen, evenals afgeschuinde randen en een motor-gedraaide hoofdplaat.

Het imitatie horloge heeft een 40 mm 18k witgouden kast; Chopard benadrukt echt het feit dat zijn edele metalen afkomstig zijn van duurzame of ethisch verantwoorde leveranciers; dit is een mooi gebaar met zoveel edele metalen uit conflictgebieden. Hoewel een beetje overbodig op een stuk als dit, heeft het replica-horloge 30 meter waterbestendigheid.

Chopard LUC XPS Azur Replica Horloge

Dit is een goed uitziend imitatiehorloge. Ik heb altijd gedacht dat Chopard over het algemeen een goed begrip van stijl had. Het is altijd een merk geweest dat op een effectieve manier een beetje flare op een stuk kon zetten. Naar mijn mening kan het merkverhaal echter een polariserend effect hebben op potentiële kopers van imitatiehorloges. Dit is een mooi replica-horloge en ik veronderstel dat de samenwerking met het filmfestival van Cannes een leuke touch is, maar misschien niet nodig is. Dit replica-horloge staat op zijn eigen merites: een goed uitgevoerde wijzerplaat, uitgebalanceerd en met alles wat je praktisch nodig hebt in een uurwerk; een beweging die opgewassen is tegen veel dat Zwitserland kan bieden; en exclusiviteit in de vorm van een limited edition die dit vanaf dag één wenselijk zal maken. Chopard brengt het replica L.U.C XPS Azur-horloge uit in een gelimiteerde oplage van 10 stuks.

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *