De Beste Replica Omega De Ville Trésor 125th Anniversary Edition

De 19-ligne was een triomf van de moderne industriële productietechnieken, en de technische superioriteit was zo groot dat het bedrijf het “Omega” noemde: de laatste letter van het Griekse alfabet om als het ware het laatste woord in precisiehorlogemaken aan te geven. In 1903 werd het bedrijf zelf omgedoopt tot Omega Watch Company, tegen die tijd de grootste fabrikant van afgewerkte horloges in Zwitserland.

Omega heeft onderdelen van het originele 19-ligne uurwerk die het zal assembleren tot 19 complete uurwerken. Deze zijn niet bestemd voor de eerder genoemde goedkope replica Omega De Ville Trésor 125th Anniversary Edition. In plaats daarvan zal de laatste worden uitgerust met de nieuwe Master Chronometer Calibre 8929, de eerste manueel-wikkeling Master Chronometer uurwerk gemaakt door Omega replica.

De rest van het Zwitserse replica horloge is doordrenkt van klassieke horlogemakers codes, niet in het minst de gebogen indexen, slanke wijzers en box saffierglas, prachtig glamoureus gemaakt met dank aan de rode emaillering die de wijzerplaat bedekt en wordt gebruikt om het gouden medaillon op de achterkant van de kast te vullen. Naast de jubileummarkeringen is de achterkant van de kast ook voorzien van een decoratieve gravure, bekend als damaskeening, die werd gebruikt om sommige van de originele 19-ligne uurwerken te versieren die in de VS werden verkocht. De namaak De Ville Trésor 125th Anniversary Edition heeft een kast van 40 mm geel goud en een bordeauxrode lederen band.

 

Gerelateerde berichten