De Nieuwe 37mm Zwart Keramische Referentie – Audemars Piguet Royal Oak Offshore Muziek Editie

Sinds de oprichting heeft Audemars Piguet voortdurend bruggen gebouwd met de muziekwereld, met name door zijn pioniersrol in de ontwikkeling van uurwerken. De goedkope zwitserse Royal Oak Offshore collectie is voorzien van samenwerkingen met verschillende artiesten, puttend uit hun inspiratie en hen op hun beurt inspirerend.

De 37 mm Royal Oak Offshore Music Edition replica model, dit jaar gelanceerd, heeft een kast, bezel en schroef-vergrendelde kroon, allemaal gemaakt van zwart keramiek. Titanium elementen brengen contrast in het ontwerp van het stuk, zoals de studs die doen denken aan het patroon op jack pluggen, de fader-geïnspireerde kroon bewakers en de band pin gesp.

Royal Oak Offshore Music Replica
Royal Oak Offshore Music Edition © Audemars Piguet Replica Horloges

Een materiaal dat extreem hard is en moeilijk om mee te werken, keramiek ondergaat een nauwgezet afwerkingsproces om de nuances en de complexe vorm van de Royal Oak Offshore kast te benadrukken, in lijn met de kwaliteitseisen van replica Audemars Piguet. Het gebruikte keramiek bevat zirkoniumoxide poeder gecombineerd met een bindmiddel. Het bereikt zijn uiteindelijke uniforme kleur nadat het is gesinterd bij een temperatuur van meer dan 1.000 °C.
De equalizer, bestaande uit 10 verschillende kleuren die op het Tapisserie-motief zijn gedrukt, doorsnijdt het ingetogen ontwerp van het horloge. De datumopening wordt weggelaten, waardoor de wijzerplaat oplicht en een zeer eigentijdse uitstraling krijgt. De wijzerplaat wordt gecompleteerd door het AP-monogram in gepolijst witgoud op 12 uur en door de 18-karaats witgouden uurmarkeringen en wijzers met lichtgevende coating voor maximale zichtbaarheid, met name in donkere concertzalen.

Royal Oak Offshore Music Replica

Dit moderne Zwitserse nephorloge is ideaal voor slankere polsen en wordt geleverd met een verwisselbaar zwart rubberen bandje versierd met een “mozaïek” motief dat past bij de kleur van de wijzerplaat. Drie extra banden, in turquoise, geel en groen rubber, ook versierd met het “Mozaïek” motief, stellen de drager in staat om hun stijl aan te passen aan hun stemming. Deze nieuwe beste replica 37 mm variatie wordt aangedreven door het nieuwste generatie selfwinding uur-, minuten- en secondenuurwerk, Calibre 5909. De afwezigheid van een datum laat het gekleurde patroon van de wijzerplaat doorschijnen. Dit uurwerk is gebaseerd op kaliber 5900, dat in 2022 zijn debuut maakte bij Audemars Piguet op 37 mm Royal Oak referenties, en heeft als bijkomend voordeel dat het slanker is en een hogere frequentie biedt dan zijn voorganger, kaliber 3120. Het heeft ook een gangreserve van 60 uur.

Op de achterkant van de kast zijn iconische Haute Horlogerie decoraties te zien, zoals Côtes de Genève, satijnglans, cirkelvormige nerven, traits tirés en gepolijste afschuiningen, evenals het speciale oscillerende gewicht van de collectie, gemaakt van 22-karaats roségoud met een NAC-coating.

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *