Panerai Luminor Due 38mm Replica Horloges

Panerai introduceerde de Luminor Due 38mm replica collectie, drie uurwerken met wijzerplaten in moderne pastelkleuren – een primeur voor het merk.

Omlijst door 38 mm roestvrijstalen kasten met een waterdichtheid tot 5 bar (50 meter), hebben de wijzerplaten een sandwich-structuur die bestaat uit twee boven elkaar liggende platen, met de bovenste laag met uitgesneden cijfers en indexen die gedeeltelijk zicht bieden op de onderste laag die is behandeld met witte Super-Luminova die in het donker groen oplicht.

Panerai Luminor Due 38mm PAM1309 Replica Horloges

Er zijn drie pastelkleuren beschikbaar: lichtblauw (PAM01309), groen (PAM01311) en poederroze (PAM01319), allemaal gearceerd met een dubbele polijstlaag die overgaat van een lichtere bovenkant naar een donkerder verloop aan de onderkant. De kleine secondewijzer op 9 uur wordt visueel uitgebalanceerd door een datumvenster op 3 uur.

Panerai Luminor Due 38mm PAM1309 Replica Horloges

De 38 mm gepolijste stalen kast met een gesloten achterkant is gekoppeld aan een roestvrijstalen, satijn geborstelde en gepolijste armband die geïnspireerd is op replique Panerai’s kenmerkende kroonbeschermer, waarbij elke gebogen schakel van de armband het iconische semi-ovale profiel van het veiligheidsslotsysteem draagt.

Panerai Luminor Due 38mm PAM1309 Replica Horloges

Het gekozen uurwerk is het automatische P.900 kaliber met 28.800 trillingen per uur en een gangreserve van drie dagen.

De nieuwe Panerai Luminor Due 38mm replica modellen maken deel uit van een exclusief boetiekprogramma met een beschikbaarheid van 500 stuks per wijzerplaat per jaar. De verkoopprijs is 7.800 euro.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *