TAG Heuer Carrera Skipper Beste Replica Horloge

Een geheel nieuwe versie van het klassieke zeilhorloge markeert TAG Heuer’s terugkeer op volle zee.

In overeenstemming met dat belangrijke aspect van TAG Heuer’s zeil erfgoed, is de nieuwe generatie Skipper afgeleid van de onlangs gelanceerde ‘glassbox’ Carrera, waarvan het ontwerp zich perfect leent voor het creëren van een zeil best replica horloge dat er zowel goed uitziet als praktisch is.

Door het ontbreken van een bezel, de manier waarop de glazen kast zich uitstrekt tot aan de rand van de kast, de ingenieuze ‘gebogen flens’ wijzerplaat en de perfect geplaatste chronograaf tellers, is de goedkope Zwitserse Tag Heuer Carrera Skipper replica uitstekend afleesbaar onder alle omstandigheden. Een dergelijke hoge mate van leesbaarheid is vooral belangrijk wanneer een boot dobbert op het water tijdens de cruciale regatta ‘pre-start’ periode voordat het kanon wordt afgevuurd om het startsein te geven.

TAG Heuer Carrera Skipper Beste Replica Horloge

De nieuwe Tag Heuer replica krijgt ook de robuuste maar elegante 39mm diameter kast van de Carrera, het nieuwste TH20-06 uurwerk met bidirectionele opwinding, een 80-uurs gangreserve – en, natuurlijk, een high-end, resistente stoffen band. Maar terwijl de 21e eeuwse Skipper technisch helemaal bij de tijd is, dankt het zijn unieke en niet te missen uiterlijk aan het originele model dat werd geboren uit Jack Heuer’s betrokkenheid bij ’s werelds meest historische zeilrace – de America’s Cup.

De nieuwe imitatie TAG Heuer Carrera Skipper herneemt die kenmerkende en kleurrijke kleurstelling, met een cirkelvormige geborstelde hoofdwijzerplaat in Carrera kenmerkend blauw (een tint die oorspronkelijk geïnspireerd was door de zee) en scherp contrasterende sub wijzerplaten – de 12-uurs teller is ‘Intrepid Teal’ en de 15-minuten regatta teller heeft segmenten in Intrepid Teal, Lagoon Green en Regatta Orange. Andere kenmerken die zijn ontleend aan het historische horloge zijn de opvallende driehoekige markeringen met een interval van vijf minuten rond de buitenste gebogen flens, de fel oranje centrale secondewijzer en de vermelding van de naam ‘Skipper’ onder aan de 12-uurs teller.

De nieuwe Tag Heuer Carrera Skipper replica belooft echter aanzienlijk meer haalbaar te zijn na de lancering in juli als onderdeel van de kerncollectie – en het horloge dat zal dienen als ‘vlaggenschip’ voor een hele reeks andere maritieme modellen die TAG Heuer’s terugkeer naar de wereld van jachten en yachting zullen markeren.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *