De Nieuwe Vacheron Constantin Overseas 35 mm Zwitserse Replica Horloges

Deze Vacheron Constantin replica met een diameter van 35 mm straalt een slanke sportief-chique manchet vibe uit en begeleidt de lancering van de nieuwe ‘One of not Many’ campagne, gecreëerd met kunstenaar en ontdekkingsreiziger Zaria Forman.

Dit voorjaar ontdekt in een rosé gouden kleurstelling, gecombineerd met een emblematische sunburst blauwe wijzerplaat. Als een nieuwe uitnodiging om te reizen, onthult het Overseas self-winding replica horloge een nieuw facet van zijn temperament. Zijn kenmerkende stijl? Een harmonieuze tone-on-tone aanpak spelen met de warme reflecties van roze goud kleding de zaak en armband, gematched door de stralende gloed van de wijzerplaat gedrapeerd in transparante lak en versierd met een sunburst satijn geborstelde afwerking.

De ambachtslieden van Vacheron Constantin hebben veel moeite gestoken in het produceren van de exacte nuance van de wijzerplaat, in perfecte harmonie met de band en armband. Deze monochrome look, geaccentueerd door de schittering van de 90 diamanten fijn ingesteld op de zes-kant bezel doet denken aan het Maltezer kruis, volgt een slank manchet-horloge ontwerp aan de pols. Een juweelachtig nep horloge met een slank, sierlijk silhouet dat altijd de perfecte metgezel is.

Net als de rest van de collectie heeft het nieuwe goedkope namaak Overseas zelfopwindende horloge een verwisselbaar armband- en gespsysteem waarmee de stijl aan elke situatie kan worden aangepast. Naast de roségouden armband – zo soepel en zacht als een tweede huid dankzij de slanke schakels die doen denken aan het Maltezer kruis – wordt dit glamoureuze horloge geleverd met twee extra bandjes. In een harmonieuze combinatie van volledig goud is het perfect gekleed voor dagelijks gebruik en voor speciale avondjes uit. In combinatie met een band van wit kalfsleer is het klaar voor avonturen in de stad. Samen met een witte rubberen band geeft het een sportievere touch aan de pols. Kostbaar, stedelijk of avontuurlijk, het Overseas zelfopwindende horloge is op zijn gemak in elke situatie.

Om de uren, minuten en seconden aan te geven kiest de Vacheron Constantin Overseas replica voor een uurwerk met voorbeeldige betrouwbaarheid, Calibre 1088/1. Dit zeer nauwkeurige kloppend hart bestaat uit 144 onderdelen en werkt met een frequentie van 4 Hz. Voor een nog grotere precisie in de tijdmeting is dit uurwerk uitgerust met een stop-seconden mechanisme voor een nauwkeurige aanpassing van de tijdfuncties. Het uurwerk heeft ook een gangreserve van 40 uur.

Elk detail van de versiering op de open kastrug is zorgvuldig vervaardigd. De achterste bruggen zijn versierd met Côtes de Genève, terwijl de emblematische rotor van de collectie is gebeeldhouwd in goud en gesierd wordt door een kompasroos.