Goedkope Replica Omega Constellation met Meteoriet Wijzerplaten

De Omega Constellation collectie breidt zijn op de sterrenhemel geïnspireerde thema uit met de introductie van nieuwe modellen met exclusieve wijzerplaten gemaakt van de Muonionalusta meteoriet.

Deze meteoriet, waarvan wordt aangenomen dat hij meer dan 4,5 miljard jaar oud is, zorgt voor een kenmerkend natuurlijk patroon, waardoor elke wijzerplaat uniek is.

De geavanceerde kleurbehandelingstechnologieën van Omega versterken de esthetiek nog verder en bieden een technisch innovatieve en diverse reeks boeiende opties. De volledige selectie replica horloges omvat 20 modellen voor dames en heren in verschillende maten, materialen en kleuren. Onder hen markeren we drie Constellation Meteorite 41 mm Co-Axial Master Chronometer modellen.

Aangedreven door de Co-Axial Master Chronometer Calibre 8900, tentoongesteld door de saffier kristallen caseback, elk van deze Omega replica horloges garandeert de hoogste normen van precisie, prestaties en magnetische weerstand, zoals gecertificeerd door het Zwitserse Federale Instituut voor Metrologie (METAS).

Om deze certificering te bereiken wordt het uurwerk eerst getest door de Official Swiss Chronometer Control (COSC) met een precisie van -4/+6 seconden per dag. Daarna ondergaan het complete horloge en het uurwerk acht Master Chronometer-tests met criteria van 0/+6 seconden per dag.

Om het namaakhorloge te beschermen tegen magnetische velden tot 15.000 gauss, bevat het uurwerk onderdelen van antimagnetische materialen, zoals de siliconen balansveer.

De 41 mm x 13,5 mm tonvormige kasten zonder lugs zijn gemaakt van roestvrij staal, net als de mono-rang armbanden, aan de pols bevestigd door een vlindersluiting met comfortsluiting.

De stijl wordt bepaald door details die typisch zijn voor deze lijn, zoals de vier klauwen, de bovenste en onderste halve maanfacetten, de Romeinse cijfers op de lunette en de gouden ster op de wijzerplaat. Een trapeziumvormig datumvenster op 6 uur maakt het geheel compleet. Wijzerplaten worden beschermd door gewelfd krasbestendig saffierglas met antireflectiebehandeling aan beide zijden.

De eerste Omega replica, geïdentificeerd met referentie 131.30.41.21.99.001, heeft een ijzermeteoriet wijzerplaat die een rhodium-grijze galvanische kleurbehandeling heeft gekregen waarop zwarte PVD behandelde wijzers, indexen en Constellation ster opvallen. De bezel is gemaakt van zwart keramiek met Liquidmetal Romeinse cijfers.

Bij de tweede nep Omega, referentie 131.30.41.21.99.002, omlijst de groene keramische lunette een wijzerplaat van ijzermeteoriet met een groene kleurbehandeling. De wijzers, indexen en sterrenbeeld ster zijn gerhodineerd.

Referentie 131.30.41.21.99.003 heeft een blauwbehandelde ijzermeteoriet wijzerplaat en onderscheidt zich door een Grade 5 titanium lunette met lasergeactiveerde Romeinse cijfers in positief reliëf.

De Zwitserse replica horloges zijn waterbestendig tot 5 bar (50 meter / 167 voet).

De nieuwe meteoriet wijzerplaten, verkrijgbaar in verschillende tinten, worden ook getoond in damesversies, met opties met of zonder diamanten, en aangeboden in drie maten: 29 mm, 28 mm en 25 mm.