De Beste Goedkope Replica Big Bang Unico Green Saxem

Bij neven en nichten kun je zien dat ze uit dezelfde familie komen, maar ze hebben wel duidelijke verschillen. Hetzelfde kan gezegd worden van saffier en SAXEM, hun connectie is duidelijk omdat ze uit dezelfde Hublot-stam komen. De manufactuur in Nyon heeft ze beide de 21e eeuw binnengehaald, tot het punt waarop ze werden neergezet als kenmerkende materialen. Toch zijn hun profielen heel verschillend. Saffier wordt gemaakt van aluminiumoxide, waaraan metaaloxides worden toegevoegd om kleur te geven. SAXEM daarentegen wordt gekleurd met zeldzame aardmetalen. Saffier heeft een trigonale (driezijdige) structuur, terwijl SAXEM een kubische (vierzijdige) vorm heeft.

Chemische details? Misschien, maar sinds Hublot zichzelf vestigde als een geïntegreerde manufactuur, is R&D het belangrijkste aandachtspunt van de activiteiten. Dat was zo toen de fabriek in Nyon in 2009 werd geopend en dat is 15 jaar later nog steeds zo. De nieuwe replica Hublot Big Bang Unico Green SAXEM is nog een bewijs.

Het creëren van een ongekende kleur SAXEM is een uitdagend proces. Het is een proces waar Hublot al aan werkt sinds 2019, toen het voor het eerst werd geïntroduceerd voor de Hublot Big Bang MP-11 replica. Sindsdien heeft de fabrikant twee tinten ontwikkeld: geel en smaragdgroen. Hoewel het even resistent is als saffier, heeft het een andere glans: een helderdere. De structuur heeft minder spanningen, het is meer uniform en naadloos. Hublot replica verkent de toekomst met een SAXEM die nieuwe technische en esthetische perspectieven biedt.

Replica Big Bang Unico Green Saxem
Big Bang Unico Green Saxem © Hublot Replica

De groene SAXEM van de nieuwe Big Bang UNICO benadrukt een aantal van deze innovaties. De 42 mm kast is solide en robuust. Hij verpakt alle kracht van SAXEM in een dichte, compacte diameter. Het materiaal ontvangt geen licht, maar wekt de illusie het uit te stralen. Het groene SAXEM wordt verspreid in de kleinste contouren van de kast en de bezel, die zijn bezaaid met zes van de iconische H-vormige schroeven van titanium. Het door Hublot replica gepatenteerde One Click systeem voor de verwisselbare bandjes is te vinden op 12 en 6 uur.

Voor het uurwerk heeft goedkope nep-Hublot gekozen voor een ander Manufacture ontwerp: het UNICO 2 kaliber, een nieuwe generatie flyback chronograaf, de HUB1280. Dit is een primeur, want de vorige Big Bang SAXEM werd aangedreven door de micro-rotor HUB6035. Het uurwerk is nog steeds zelfopwindend, maar biedt verzamelaars nu het extra voordeel van een high-performance wolfraam oscillerend gewicht, zichtbaar via de achterkant van de groene SAXEM kast.

Het HUB1280 kaliber combineert geavanceerde technologie met een robuust ontwerp en heeft het iconische kolomwiel op 6 uur, UNICO’s technische en esthetische handtekening. Een ander opvallend aspect is de datumschijf die volledig zichtbaar is rondom het uurwerk, met het diafragma in het midden van de 60-minutenteller op 3 uur.

Het uurwerk is afgewerkt in zwart PVD, net als de kroon en de twee drukknoppen. Voor de index en het lichtgevende materiaal van de wijzers is Hublot erin geslaagd de exacte tint van Green SAXEM te reproduceren. Dit is een primeur en zal zeer exclusief blijven, want er zullen slechts 100 Big Bang Green SAXEM nephorloges worden geproduceerd.

Gerelateerde berichten