Omega De Ville Prestige Co-axial Chronometer Replica Horloges

Dit jaar heeft OMEGA een aantal nieuwe producten op de markt gebracht, waaronder de derde generatie van de De Ville Prestige. Geboren in 1994, de derde generatie van OMEGA’s De Ville Prestige is nu beschikbaar in een breed scala van wijzerplaten, kleuren, maten en materialen om te voldoen aan de behoeften van meer liefhebbers van replica horloges. Vandaag gaan we genieten van een van deze nieuwe modellen in goud en proeven van de nieuwe gentlemanly stijl gecreëerd door OMEGA replica.

Een van de meest kenmerkende ontwerpelementen van dit elegante uurwerk is de 40 mm stalen-Sedna, 18-karaats gouden bekkenkast. Het gebruikte materiaal is de “inter-gold” versie die we zo goed kennen. Het replica horloge heeft een gebogen zilverkleurige wijzerplaat met een “orbitale” minutencirkel, een eenvoudige maar elegante stijl.

Omega De Ville Prestige Co-axial Chronometer Replica

Bovendien zijn de wijzers en uurmarkeringen uitgevoerd in Sedna 18-karaats goud, dat het 18-karaats goud van de lunette en de band aanvult. De uurmarkeringen bestaan afwisselend uit Romeinse cijfers en gebogen uurmarkeringen voor een elegante uitstraling. Een kalendervenster op 6 uur op de wijzerplaat van het replica horloge biedt de drager ook een praktische functie voor dagelijks gebruik.

De armband is gemaakt van een staal-Sedna 18-karaats gouden schakelarmband met 7 schakels die geleidelijk smaller wordt om de pols, en het in elkaar grijpende gouden ontwerp maakt het imitatiehorloge harmonieuzer. De sluiting is een stalen vlindersluiting gegraveerd met het kenmerkende logo van het merk.

Omega De Ville Prestige Co-axial Chronometer Replica

Dit chronometer-gecertificeerde uurwerk bevat het 8800 Chronometer-uurwerk. De schoonheid van het uurwerk is zichtbaar door de slijtvaste saffierglazen achterkant, en met een gangreserve van 55 uur zal het horloge voldoen aan de dagelijkse behoeften van de meeste mensen.

Met een dikte van slechts 9,9 mm is deze OMEGA De Ville Prestige replica slank genoeg om gemakkelijk in een manchet of pak te passen. De kast is verbonden met de bezel in een “triple layer” ontwerp voor een soepele verbinding, het toevoegen van lagen aan het ontwerp en het maken van het meer comfortabel om te dragen.

De replica horloge als geheel creëert een moeiteloos gentlemanly toon voor ons, met details die de drager van de introverte temperament weerspiegelen. De klassieke wijzerplaat met zijn grote drie wijzers geeft de tijdsinformatie in één oogopslag weer, waardoor het een uitstekende keuze is om te dragen of te kopen als cadeau voor een vader of een oudere.

 

De derde generatie van de replica De Ville Prestige in goud is geprijsd voor 7.600 euro, en degenen die hem mooi vinden kunnen hem nu passen in OMEGA boetieks offline of er meer over te weten komen op de officiële OMEGA website. Het merk biedt ook een breed scala aan modellen in 41mm, 34mm, 30mm en 27,5mm maten om uit te kiezen. Alle mechanische modellen zijn opgewaardeerd tot chronometercertificaat, waardoor ze de krachtigste en mooiste modellen in hun categorie zijn.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *