Panerai Radiomir Quaranta Replica Horloge, een klassieke stijl aantrekkingskracht

Sinds Panerai meer dan 80 jaar geleden zijn eerste Radiomir-horloge lanceerde, is de collectie de opmaat geweest voor een klassieke legende. Een collectie met een rijke geschiedenis, die de hartslag van de tijd heeft omarmd met zijn tijdloze stijl en hoog staat aangeschreven bij liefhebbers van replica’s van horloges, met een esthetiek die zich altijd heeft kunnen aanpassen aan elke gelegenheid of mode-evolutie. De eerste Radiomir, bijvoorbeeld, had een diameter van 47 mm, een grote en stevige kast ontworpen voor de meest veeleisende zeereizen. Nu, in overeenstemming met de essentie, is de nieuwe Radiomir Quaranta collectie gecreëerd, waarbij het ontwerp van de 40 mm kast die deel uitmaakt van de geschiedenis van de collectie opnieuw wordt gecreëerd. Voortzetting van Panerai’s onderscheidende esthetiek en mechanische meesterschap, het nieuwe uurwerk geeft de Radiomir collectie een levendige en moderne twist.

De nieuwe Radiomir Quaranta is een opvallend replica horloge met een diameter van 40 mm. De delicate proporties maken het geschikt voor zowel casual als formele gelegenheden, en het is flexibel genoeg om te worden gedragen door een breed scala van geslachten en polsmaten. Het staal is gepolijst tot een glanzende glans, terwijl de iconische kussenvormige kast het imitatiehorloge zowel elegantie als dynamiek geeft. De wijzerplaat is versierd met een zonnestraalpatroon, en met een simpele draai kun je de licht- en schaduwpartijen die over de delicate textuur stromen, waarderen.

Panerai Radiomir Quaranta Replica

De iconische sandwich wijzerplaat heeft een eenvoudig ontwerp, met alleen Arabische cijfers op 12 en 6 uur, en uurmarkeringen op de rest van de wijzerplaat. De wijzerplaat heeft een kleine secondeteller op 9 uur en een datumweergave op 3 uur. Het uurwerk wordt aangevuld met een matte krokodillenleren band voor een casual, ingetogen maar luxueuze uitstraling.

De nieuwe replica Radiomir Quaranta collectie is verkrijgbaar in drie modellen om aan de verwachtingen van verschillende liefhebbers van replica horloges te voldoen. Het model met witte wijzerplaat en beige Super-LumiNova™ coating en donkerbruine band (PAM01292), het model met blauwe wijzerplaat en witte Super-LumiNova™ coating en donkerblauwe band (PAM1293), en het model met carbon zwarte wijzerplaat en beige Super-LumiNova™ coating en zwarte band (PAM1294). De carbon zwarte wijzerplaat versie is gecoat met beige Super-LumiNova™ en wordt geleverd op een zwarte band (PAM1294). De nieuwe nepmodellen zijn ook verkrijgbaar met optionele banden in verschillende materialen, kleuren en afwerkingen, die onderling kunnen worden verwisseld om een verscheidenheid aan looks te creëren.

Panerai Radiomir Quaranta Replica

De Radiomir Quaranta replica is uitgerust met de nieuwe generatie P.900 self-winding uurwerk, het eerste Panerai uurwerk van dit formaat met een datumweergave en een gangreserve van 3 dagen bij een dikte van slechts 4,2 mm.

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *