Panerai Submersible S Brabus Verde Militaire Replica Editie

Vorig jaar zijn Panerai, een historisch horlogemerk dat de finesse van de Zwitserse horlogerie combineert met kunstzinnig Italiaans design, en BRABUS, een wereldberoemd luxe mobiliteitsmerk uit het hart van het Duitse Ruhrgebied, een partnerschap aangegaan dat is geworteld in hun gezamenlijke ambitie om de grenzen van technologie, stijl en prestaties in hun respectieve gebieden opnieuw te definiëren. Verenigd door hun inzet om instrumenten te maken voor dynamische, iconoclastische ontdekkingsreizigers en een diepe eerbied voor de zee, creëerden de twee merken een serie replica horloges ontworpen om het beste van elk samen te voegen – en een specifieke eigen identiteit te vormen. Vanaf het begin ontworpen om te evolueren in antwoord op nieuwe aanbiedingen van de Panerai en BRABUS portefeuilles, de samenwerking nieuwste nep horloge is een metgezel van een nieuw item in de BRABUS Marine Shadow serie van luxe motorboten, gekenmerkt door een stealth groene tint.

Submersible S Brabus Verde Militare Replica
Submersible S Brabus Verde Militare © Panerai Replica

De replica Panerai Submersible S BRABUS Verde Militare Edition deelt een reeks van belangrijke kenmerken geïntroduceerd door zijn voorgangers, maar verovert een competitie van zijn eigen door het gebruik van nieuwe materialen en een volledig opnieuw ontworpen signature design. Verkrijgbaar in een beperkte oplage van 200 stuks, de Submersible S BRABUS Verde Militare Edition heeft een 47mm kast samengesteld uit Carbotech, een composiet materiaal voor het eerst gebruikt in de horlogerie door Panerai. Lichter dan staal of titanium en bestand tegen corrosie, Carbotech is sterk en aanpasbaar, waardoor het een gemakkelijk te dragen keuze is voor moderne helden die geconfronteerd worden met zware omstandigheden. Accenten in militair groen onderscheiden ook deze referentie; de subtiele tint verschijnt op de wijzers, rehaut, rubberen kroon, am /pm indicator en de kleine seconden sub-dial. Ondertussen, de aanwezigheid van het BRABUS logo op het uurwerk hendel en lus bevestigt het collaboratieve karakter van de replica horloge.

Submersible S Brabus Verde Militare
Submersible S Brabus Verde Militare © Panerai Imitatie

De Panerai Submersible S BRABUS Verde Militare Edition replica wordt aangedreven door een beweging opgericht op basis van de P.4000 kaliber, de eerste automatische beweging met een off-center micro-rotor ontwikkeld en door de Panerai Manufacture in Neuchâtel. Zijn afstammeling, kaliber P. 4001/S, is een automatisch, skeletachtig uurwerk met een gangreserve van drie dagen waarvan de indicator op de achterkant van de kast staat. Bovendien, cutting-edge technologie maakt het mogelijk een maximale zichtbaarheid van de skeletonized beweging, ongehinderd door de datum schijf, die alleen kan worden waargenomen door het venster op 3 uur, dankzij de gepatenteerde gepolariseerde datumweergave.

De 47mm Panerai replica horloge is voorzien van een unidirectionele draaiende bezel om de dompeltijd en GMT functie te berekenen, terwijl de eendelige, off-center oscillerende gewicht maakt bi-directionele opwinding, waarbij de twee veertonnen efficiënt wind de imitatie horloge tijdens het dragen. Met zijn skeletstructuur – de bruggen en platen zijn gereduceerd tot de kleinste elementen om de werking van het uurwerk bloot te leggen – is het imitatiehorloge bijzonder licht. Bovendien zorgen het balanswiel en de secondenreset ervoor dat de tijd gesynchroniseerd wordt met een referentietijdsignaal. Waterbestendig tot 30 bar (~ 300 meter), de replica Panerai Submersible S BRABUS Verde Militare Edition (PAM01283) is voorzien van twee banden, een zwarte bi-materiaal versie samengesteld uit kalfsleer versmolten met een rubberen basis en een tweede in militair groen rubber. Ook inbegrepen is een schroevendraaier voor het verwijderen van de gesp.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *