Breitling Transocean chronograaf GMT Imitatie Horloge Nederland

Breitling heeft hun Transocean Chronograph-lijn uitgebreid met de introductie van een GMT-versie in het assortiment. De nieuwe Breitling Transocean Chronograph GMT is een praktische en no-nonsense toevoeging aan deze reeks vintage geïnspireerde replica horloges. De Transocean is een succesvolle lijn voor Breitling, die hun bekende naam aanbiedt op Zwitserse replica horloges die een meer klassieke stijl vertonen die doet denken aan hun Top Time-modellen uit de jaren zestig.

Breitling Transocean Chronograaf GMT Imitatie

De Transocean Chronograph GMT-replica is verkrijgbaar in staal of rood goud en is 43 mm breed. Kopers hebben de keuze uit een witte of zwarte guilloche wijzerplaat, maar de volledige productie zal beperkt zijn tot 2000 stuks in staal en slechts 200 stuks in rood goud. Dus terwijl de kastmaat hetzelfde blijft als de standaard Transocean Chronograph, krijgt de limited edition GMT een verbeterde wijzerplaat samen met zijn GMT-functionaliteit.

Breitling Transocean Chronograaf GMT Imitatie

De replica Transocean Chrono GMT wordt aangedreven door het interne Breitling B04 COSC-uurwerk en biedt meer dan 70 uur gangreserve voor tijdwaarneming, de chronograaf, GMT en een datumweergave om 4:30 uur. Het uurwerk kan worden bekeken via een achterkant van de vitrine en de chronograaf biedt een maximale aflezing van 12 uur met oplopende weergaven van 30 minuten en 1/4e seconde op de centrale secondewijzer van de chronograaf. De lokale tijd wordt aangepast via de kroon en de B04 heeft een springende uur- en datumfunctie, een cruciale functie voor een echt GMT-nephorloge dat het eenvoudig maakt om je lokale tijd bij te werken zonder de positie van de minutenwijzer te beïnvloeden. Over het algemeen geef ik niet om veel van Breitling’s sportimitatiehorloges, omdat ze vaak vrij groot zijn en over het algemeen een groot aantal flitsende gepolijste oppervlakken gebruiken. Dat gezegd hebbende, ik hou wel van de Transocean-lijn en deze Chronograph GMT is geen uitzondering. Het toegevoegde detail van de geguillocheerde wijzerplaat en de kleurpracht van de mooie GMT-wijzer zijn welkome aanvullingen op wat al een vrij klassiek en aantrekkelijk ontwerp was.

Breitling Transocean Chronograaf GMT Imitatie

Als je voor de stalen versie gaat, zorg er dan voor dat je de optionele stalen mesh-armband krijgt, deze is niet alleen erg comfortabel (ik heb een vergelijkbare armband ervaren op de Superocean Heritage 42), maar hij maakt ook de nogal vintage sfeer van het Transocean Chronograph GMT-ontwerp. Enkele van mijn favoriete Breitling-ontwerpelementen zijn ontstaan tijdens het tijdperk van de Top Time-chronograaf, van de bijna elegante kast en het nokontwerp tot de zuigerdrukkers en de sportieve wijzerplaatlay-out die ze nog steeds gebruiken in veel Zwitserse replicahorloges, waaronder de Transocean Chronograaf GMT-replica. De stalen versie kan worden gekocht met een leren band of de stalen gaasband voor $ 8950 USD, terwijl de gouden versie $ 23.750 USD kost, gemonteerd op een krokodillenleren band. Met interne uurwerken, beperkte productie en een echt bruikbare reeks complicaties, denken we dat Breitling er goed aan heeft gedaan om de Transocean-lijn uit te breiden met dit nieuwe GMT-model.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *