Rolex Oyster Perpetual Ladies Datejust 36 mm replica horloges

De Oyster Perpetual Ladies ‘Datejust 36 mm replica horloge collectie biedt een unieke ervaring in elegantie en stijl. Gouden en glanzende diamanten maken deze uurwerken speciaal en glamoureus, terwijl de COSC-certificering hoge precisie en betrouwbaarheid garandeert.

 

rolex lady datejust 36mm replica horloge
Rolex Lady Datejust 36 mm Replica Horloge Collectie

Door gebruik te maken van verschillende aanpassingen van goud, kleur en kostbare edelstenen, is de replica Rolex Datejust-dameslijn adembenemend. Elk stuk heeft een van de meest herkenbare horlogeontwerpen ter wereld. Sinds de eerste Oyster Perpetual Datejust in 1945 werd gelanceerd, is die esthetische basisvorm behouden gebleven en gecombineerd met nieuwe technologieën en ontwerpersoplossingen.

Het duidelijkste teken van herkenning is een datumvenster, met het Cyclops-oogvergrootglas, op de 3 uur-positie. De Oyster 36 mm kast garandeert standaard weerstand tegen schokken, stof en waterdruk (tot 100 meter – 300 voet), terwijl het zelfopwindende (Perpetual) uurwerk uitstekende nauwkeurigheid en 50 uur gangreserve biedt. Ook beschermt een saffierglas replica horloges tegen krassen.

Naast duurzaamheid en precisie is het derde woord dat nauw verbonden is met het Zwitserse merk luxe. En dames Datejust replica horloges worden geleverd met nog meer luxe dan gebruikelijk. Ze zijn ofwel vervaardigd in Rolesor (speciale combinatie van goud en staal) of volledig in goud (wit, geel, Everose). De meeste modellen hebben een adembenemende lunette, volledig geplaveid met 52 briljant geslepen diamanten, maar dat is niet alles. Esthetisch ontworpen wijzerplaten worden ook geleverd met een opvallende diamantgloed.

rolex lady datejust 36mm replica horloge
Replica Rolex Lady Datejust 36 mm geel goud

De Rolex Oyster Perpetual Ladies Datejust 36 mm replica horlogecollectie zit vol met verschillende verrassingen, exotische en gedurfde combinaties. Van de zeven modellen en extra variaties (afhankelijk van de kleur van de wijzerplaat), valt een model 116189 op door zijn tijdloze elegantie en uniek design.

Mooie edelstenen set wijzerplaat nummers 6 en 9 zijn onderscheidende kenmerken van dit opvallende uurwerk. Een wijzerplaat kan in drie variaties worden gekocht: roze, brons en met diamanten geplaveid. Het heeft een lunette met diamanten en een leren band met gouden randen.

Voor dames die een gouden glans willen, maakte de Zwitserse horlogemaker de Oyster Perpetual Ladies Datejust 116238 uitsluitend van geel goud. Het heeft een gecanneleerde lunette en een wijzerplaat met twaalf diamanten, ingesteld om uren te markeren.

rolex lady datejust 36mm replica horloge

De Datejust 116244-replica voor dames heeft een interessant bloemenmotief op de roze of zilveren wijzerplaat. Dit model is gemaakt van staal en witgoud, dat er fantastisch uitziet met een met diamanten geplaveide lunette en Jubilee-armband met Crownclasp.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *