Cartier Ronde Croisière Imitatie Horloge

Cartier introduceerde stilletjes het nieuwe replica Ronde Croisière-model, een sportief model met drie handen en een ADLC-gecoate rand. ADLC is een acroniem voor amorfe diamantachtige koolstof, een extreem harde en buitengewoon gladde coating die wordt aangebracht bij een temperatuur van 200° Celsius. Het is bijna krasvrij en vingerafdrukbestendig.

De ronde kast meet 42 mm x 9,7 mm en biedt een waterdichtheid tot 100 meter met een saffierglas om de wijzerplaat te beschermen die wordt gekenmerkt door Cartier’s kenmerkende Romeinse cijfers, de minuutcirkel van het spoor en de zwaardvormige geskeletteerde wijzers. De kroon is gezet met een zwarte synthetische spinel cabochon, een ander typisch element van Cartier replica uurwerken.

De replica Ronde Croisière is verkrijgbaar in drie varianten: zilveren wijzerplaat, zwarte wijzers en stalen kast (ref. WSRN0002), grijze wijzerplaat, stalen wijzers en stalen kast (ref. WSRN0003), grijze wijzerplaat, roze-goudkleurige wijzers en stalen kast met lunette en kroon van 18 kt roségoud (ref. W2RN0005).

Cartier Ronde Croisiere Replica

Cartier Ronde Croisiere Replica

Verborgen door de solide achterkant van de behuizing, klopt het automatische Cartier-huisuurwerk (kaliber 1847MC) op 28.800 vph en is voorzien van een opwindmechanisme in twee richtingen dat een gangreserve van 42 uur levert en tegelijkertijd een verbeterde duurzaamheid biedt via een speciaal ontworpen hendelsysteem.

Aangevuld met een zwarte kalfslederen band met een dubbele verstelbare stalen gesp, heeft de nep Ronde Croisière een verkoopprijs van US$ 4.650 in staal en US$ 5.300 in staal en roségoud.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *