Vacheron Constantin Traditionnelle Day-Date en Power Reserve Replica Horloge

Vacheron Constantin heeft een nieuwe editie onthuld van zijn Traditionnelle Day Date en Power Reserve, gelimiteerd tot slechts 30 stuks en exclusief verkrijgbaar in Vacheron Constantin-boetieks in heel Noord-Amerika.

Het replica horloge heeft een kast met een diameter van 39,5 mm, gemaakt van 18k 5N roségoud en een dikte van 10,65 mm. De kast heeft de rechte, duidelijke lijnen van de Traditionnelle-collectie en het gekartelde motief rond de rand van de geschroefde achterkant van de kast, die is uitgerust met een saffiervenster. De kroon, ook in 18k 5N roségoud, is gegraveerd met het Maltese kruisembleem van het merk.

Vacheron Constantin Traditionnelle Replica

De zwarte wijzerplaat, gemaakt van 18k goud, valt op door zijn opvallende, met de hand geguillocheerde decoratie, die ten grondslag ligt aan andere kenmerken van Vacheron’s Traditionnelle nep-wijzerplaten, zoals gefacetteerde, batonvormige uurmarkeringen (dubbel op 12 uur) en dauphine wijzers voor de centrale uren en minuten. Andere details zijn onder meer wit geverfde indicaties en schalen, zwart geverfde interne zones, een cirkelvormige, gesatineerde buitenrand en een geslepen afwerking op de subdials.

Vacheron Constantin’s automatische fabricage Calibre 2475 SC stuurt de functies van het replica horloge aan, waaronder de centrale uren, minuten en seconden, naast aanwijzer-type indicatoren voor de datum (3 uur subdial), dag van de week (9 uur subdial) en status van de 40-uur gangreserve (schaal op 6 uur). Het uurwerk bestaat uit 264 componenten, waaronder 27 juwelen, en heeft een balansfrequentie van 28.800 vph. Kenmerkend voor de interne uurwerken van Vacheron, heeft het het prestigieuze keurmerk van Genève verdiend, “een onafhankelijke certificering van oorsprong, vakmanschap, duurzaamheid en expertise.” De decoratieve versieringen omvatten côtes de Genève, afgeschuinde en gerhodineerde bruggen en een cirkelvormige korrelige hoofdplaat.

Vacheron Constantin Traditionnelle Replica

De Noord-Amerika-exclusieve replica Vacheron Constantin Traditionnelle Day-Date and Power Reserve (Ref. 85290/000R-B209) is gemonteerd op een zwarte band gemaakt van met de hand gestikt, grootschalig Mississippi alligatorleer. De half Maltese kruisvormige gesp is van roségoud. Elk imitatiehorloge kost $ 45.000 en wordt geleverd met een correctorpen voor de kalenderfuncties en gegraveerd met het limited edition-nummer op de achterkant van de kast.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *